Cautare in blog
Articole recente

Rezultat căutare "alcool"

Cinci alimente cu efect pro-inflamator pe care trebuie să le eviți

2023-10-27

Există alimente cu efect proinflamator care contribuie la apariția bolilor cronice. Printre acestea se numără zahărul adăugat, carbohidrații rafinați, prăjelile, alcoolul și carnea gătită la temperaturi înalte.

În funcție de intensitate și caz, inflamația poate fi benefică sau dăunătoare.

Ce este rădăcina kudzu?

2023-06-04

Rădăcina kudzu, face parte din genul Pueraria, care se regăsește în mai multe țări asiatice. Rădăcina kudzu se utilizează de sute de ani în medicina tradițională chineză. Recent, a devenit disponibilă și ca supliment alimentar în țările occidentale.

Acest articol prezintă beneficiile, utilizările și posibilele efecte secundare ale rădăcinii kudzu.

Magneziul combinat cu vitamina B6 are un efect mai puternic în combaterea stresului decât magneziul în sine

2021-01-22
Stresul poate fi asociat cu mai multe probleme psihice și fizice, cum ar fi durerile de cap, oboseala, încordarea, insomnia, durerile de gât, constipația, simptomele gripei, depresia sau anxietatea.

Armurariul – Posibile efecte benefice asupra sănătății

2020-10-15
Armurariul se prezintă ca o plantă mică, ghimpoasă, cu frunze care par a avea un fel de vene albe, de aici și cealaltă denumire a sa, de ciulinul laptelui. Se zice că această plantă poate contribui la detoxifierea ficatului după o noapte de băut.

Cromul – un mineral adesea uitat

2020-10-15
Cromul este unul dintre cele mai comune elemente pe pământ, care apare și în organismul uman, în proporții mai mici. Rolul lui în tratarea diabetului la animale era cunoscut deja în anii ’50, însă efectele sale asupra sănătății oamenilor sunt încă neclare.