Despre noi

Vitaking.ro face parte din grupul Vitaking Inc. din Ungaria și este operat de firma românească VITAMINKING SRL, cu sediul social în Odorheiu Secuiesc. Firma noastră oferă o varietate de peste 200 de produse de calitate superioară, din domeniul suplimentelor naturale, cosmeticelor organice, îndulcitorilor naturali sau a dulciurilor sănătoase, fără zahăr.

Suntem deosebit de mândri să comercializăm produsele Vitaking®, care sunt propria noastră marcă comercială! La fel ca toate produsele pe care le comercializăm, marca Vitaking se deosebește prin ingrediente valoroase, cu un conținut înalt de substanțe active.

Dintre suplimentele naturale, se remarcă în mod deosebit oferta mare de vitamine B, atât sub formă de complexe, cât și fiecare tip de vitamină B separat, toate având o concentrație foarte mare și astfel un bun raport calitate/preț (după cum ne spun și partenerii noștri).

Calitate garantată

Magazinele, drogheriile şi farmaciile sunt arhipline cu mii de vitamine diferite şi cu suplimentele nutritive. Conţinutul de substanţe active al acestora este însă atât de mic, încât prin administrarea lor nu produce rezultatele așteptate. Acesta este de fapt adevăratul motiv pentru care, după un timp, mulţi consumatori devin sceptici în legătură cu toate suplimentele nutriţionale. Le-au încercat şi nu li s-au părut eficiente.

Oferta noastră cuprinde doar produse cu ingrediente atent selectate, cu o înaltă valoare nutritivă şi o concentrație mare de substanţe active. Nu comercializăm obişnuitele preparate ieftine de multivitamine, care conţin necesarul zilnic de vitamine doar într-o proporţie redusă.

Vă invităm să răsfoiți site-ul nostru și să vă alegeți cele mai bune produse naturale cu efect și calitate garantate!

Conţinut garantat

Produsele noastre sunt testate permanent în laboratoare acreditate independente. Fie vorba de produsele noastre proprii marca Vitaking® sau de produsele importate, garantăm complet acurateţea şi veridicitatea datelor specificate pe etichetă.

Vitaking Ungaria

Adresa: 8200 Veszprém, Lőszergyári u. 5, Ungaria. Telefon: +36 (80) 880 800. Nr. inregistrare: 01-09-985921

Vitaking Romania

Date companie

Sediu: 537025 Bradesti, str. Bethlen Gabor nr. 55

Cod de Identificare Fiscală: RO20211401

Nr. Inregistrare Camera de Comert: J19/1195/22.12.2006

Cont bancar: RO33 OTPV 2610 0024 5471 RO01

Banca OTP Odorheiu Secuiesc

Noul nostru sediu va fi situat în Brădești și va fi inaugurat pe data de 1 martie 2023. Vă așteptăm cu drag!