Loading...

Toate preţurile afişate conţin TVA. Toate comenzile onorate sunt însoţite de factură fiscală.

Suma facturii este egală cu suma facturii proforme care vă este trimisă la adresa Dvs de email, imediat după finalizarea comenzii. 
Taxa "servicii" se referă la cheltueile de transport. Dacă sunteți calificat la transport gratuit, trebuie să achitați
doar prețul produselor comandate. Nu aplicăm cheltueli ascunse, sub nici o formă.

livrare

În cazul în care comanda este livrată prin Poșta Română, comenzile intrate până la ora 12.00 sunt prelucrate și expediate în aceeași zi, cele care depășesc acest termen sunt prelucrate în ziua următoare de lucru. Dacă livrarea se face prin curierat rapid, termenul este ora 14.00.

În ambele cazuri veți fi contactat de către consilierul nostru de vânzări, care va comunica termenul exact de livrare. Plata se face în sistem ramburs, deci plătiţi în momentul livrării coletului.

Livrarea produselor se va efectua astfel:

  • Până la valoarea de 250 RON inclusiv, prețul transportului costă 13 RON cu Poşta Română sau 14 RON cu DPD, în funcţie de alegerea Dvs. Dacă adresa respectivă nu se află în zona de acoperire a curieratului rapid, pot apărea taxe suplimentare. 
  • Dacă alegeţi Poşta Română, produsele comandate le veţi primi în aproximativ 3 zile lucrătoare. În acest caz veţi primi un aviz cu care trebuie să vă prezentaţi la oficiul poştal de care aparţineţi. În cazul în care avizul nu ajunge la Dvs, este recomandat să cereţi informaţii în legătură cu sosirea coletului la oficiul poştal.
  • În cazul în care optaţi pentru curierat rapid (DPD), livrarea produselor se va face in aproximativ 24 ore, la adresa de livrare. 
  • Dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 250 RON, cheltuielile transportului sunt preluate de firma noastră, indiferent de metoda de transport.

Preturile promotionale sunt valabile exclusiv in cazul comenzilor realizate prin magazinului nostru online. Promotiile nu se cumuleaza si sunt valabile in limita stocului disponibil.

Newsletter