Periuțele de dinți din oferta Vitaking fac parte dintr-un nou concept de îngrijire a sănătății bucale. Evoluția tehnologiei din ultimii ani și-a pus amprenta și pe oferta periuțelor de dinți, care au devenit ecologice, datorită atât a materialelor din care sunt fabricate, cât și a proprietăților substanțelor cu care sunt îmbogățiți perii acestora.

În industria de cosmetice și remedii naturale se folosește tot mai mult nanotehnologia, datorită gradului mare de bicocompatibilitate (lipsă de reacții adverse din partea organismului). Această tehnologie, combinată cu particule de argint sau aur este folosită și la periuțele de dinți, pentru a elimina aproape în totalitate bacteriile de pe periuță și din cavitatea bucală.

Alege din oferta noastră periuţe de dinţi cu cărbune, fluor, argint sau aur, cu diferite proprietăți care ajută la îndepărtarea petelor dentare, la eliminarea bacteriilor şi la împrospătarea respiraţiei, disponibile acum și în România, prin Vitaking!

Citeste mai mult
Cod produs: NA200-WEL
20,00 lei
Încă din timpuri străvechi aurului i-au fost atribuite efecte excepţionale chiar supranaturale, acest metal preţios fiind folosit în numeroase culturi pentru înfrumuseţare şi starea de bine. Datorită inovaţiilor din...
Disponibilitate: stoc epuizat
Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)