• Stevia rebaudiana

    <div>Extractele plantei (praf, sirop, comprimate) precum şi frunzele uscate de ceai se utilizează ca îndulcitor în toate regiunile lumii, fiind recomandate şi pentru tratarea bolilor de stomac. <p>Extractele în formă de lichid și pudră pot fi folosite pentru îndulcirea alimentelor (gătite, prăjite). Cu ajutorul lor putem reduce sau elimina complet zahărul și îndulcitorii artificiali din alimentația noastră. Nu sunt metabolizați de către organism deci nu conțin calorii și au indicele glicemic zero. Reprezintă îndulcitorul natural ideal pentru diabetici.</p> </div>

Îndulcitorii naturali sunt o alternativă sănătoasă la zahărul din comerț și la îndulcitorii artificiali. Spre deosebire de îndulcitorii artificiali, care pot contribui la probleme de sănătate grave din cauza provenienței și a procesării lor, îndulcitorii naturali conțin zaharuri simple, ușor de digerat, activitatea de procesare industrială fiind minimă în cazul lor.

Îndulcitorii naturali se prezintă sub diferite forme: prafuri, siropuri, miere, melasă etc., unii fiind de sute de ori mai dulci decât zahărul! Unii îndulcitori naturali au roluri importante în absorbția unor substanțe în organism, iar alții sunt foarte buni antioxidanți. În plus, au un conținut redus de glucide și calorii, fiind recomandați diabeticilor și persoanelor care vor să slăbească și tuturor celor care aleg să aibă o alimentație și un stil de viață sănătoase.

Alege din oferta de îndulcitori naturali de la Vitaking, sub formă de compirmate, siropuri sau extracte naturale.

Citeste mai mult
Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)