Garanție

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Aprobata cu modificari prin Legea 51/2003

Publicata in Monitorul Oficial nr. 431 din 09/02/2000

In temeiul prevederilor art. 1 07 alin. (1) si (3) din Constitutia Romaniei si ale art. 1 lit. R pct. 5 din Legea 125/2000 privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante,

CAPITOLUL I

Dispozitii generale
Art. 1. - Prezenta ordonanta reglementeaza conditiile incheierii si executarii contractelor la distanta intre comerciantii care furnizeaza produse sau servicii si consumatori.

Art. 2. - (1) In sensul prezentei ordonante, urmatorii termeni se definesc astfel: a) contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

Deseori limbajul reglementărilor nu sunt pe înțelesul tuturor, iar aplicarea lor este o procedură complicată pentru ambele părţi.
Aşa că am decis să simplificăm lucrurile.

Iată propunerea noastră:

Dacă nu sunteţi mulţumit de produsul cumpărat, îl puteţi returna oricând (chiar şi în cazul în care deja aţi folosit produsul), iar noi ne angajăm să vă restituim banii. Nu trebuie să prezentaţi nici un fel de motiv. Returnarea produsului se va face prin intermediul aceleaşi firme de transport cu care v-a fost livrat, pe cheltuiala Dumneavoastră. În cel mult zece (10) zile de la data denunţării în scris (prin e-mail) a contractului, noi vă restituim banii.

Garanția este valabilă numai pentru produsele afișate în magazinul nostru virtual, care pot fi comandate online sau prin telefon. Produsele returnate sunt acceptate doar în ambalajul lor original, cu seria/numar lot vizibil.

Satisfactie garantata