Glicina - 400g

Glicina este un aminoacid neesenţial care poate fi găsit în alimente bogate în proteine cum sunt carnea de peşte şi lactatele. Este considerată a fi cel mai simplu aminoacid din corp şi este asociată cu acumularea de proteine.

Cod produs:
VK2123
Producator:

Cu acest produs câştigaţi 48 puncte de fidelitate.

48,00 lei
Disponibilitate: în stoc

Este un neurotransmiţător recunoscut în sistemul nervos central, dovedindu-se şi că îmbunătăţeşte activitatea anti-inflamatorie, anti-spastică şi anti-psihotică.

Alte studii arată că glicina poate favoriza aportul şi utilizarea de creatină de către corp, cu mari beneficii în ceea ce priveşte forţa şi masa musculară.

Glicina - 400 g
Cantitate in 100g VNR Cantitate in 3g VNR
Energie  1657kJ / 406kcal 19,73% 49,71kJ / 11,88kcal 0,59%
Grasime 0g 0% 0g 0%
Carbohidrati 0g 0% 0g 0%
Zahar 0g 0% 0g 0%
Proteina 99g 198% 2,97g 5,94%
Sare 0g 0% 0g 0%
Ingrediente: Glicina (100%)

Doza zilnica recomandata: 3g (1 lingurita).

Mod de administrare: dizolvati zilnic o lingurita de glicina in orice lichid. Nu schimba gustul lichidelor, nu are gust after-taste. 

 Producator: Vitaking KFT Ungaria, Veszprem, Loszrgyari ut 5.
Continut net: 400g
VK2123
Recomandări
Cod produs: VK2110
91,00 lei
Colagenul este substanta de o mare importanta pentru buna functionare a cartilajului, oaselor, articulatiilor si tendoanelor. Are o influenta pozitiva privind aspectul parului, unghiilor si a pielii.
Cod produs: VK2019
45,00 lei
Creatina este un aminoacid natural, care este produs și de organism (ficat, rinichi, pancreas), dar se gaseste si in cantitati mai mici si in unele carnuri. Creatina creste performanta fizica in timpul exercitiilor...
Cod produs: VK1807
98,00 lei
Colagenul este substanta de o mare importanta pentru buna functionare a cartilajului, oaselor, articulatiilor si tendoanelor. Are o influenta pozitiva privind aspectul parului, unghiilor si a pielii.
Istoric navigare
Cod produs: VK2123
48,00 lei
Glicina este un aminoacid neesenţial care poate fi găsit în alimente bogate în proteine cum sunt carnea de peşte şi lactatele. Este considerată a fi cel mai simplu aminoacid din corp şi este asociată cu acumularea de...