Baton Proteic cu Ciocolata 45g

O metoda rapidă și plăcută a suplimentării cu proteine.

Cod produs:
VK1810
Producator:

Cu acest produs câştigaţi 8 puncte de fidelitate.

8,25 lei
Disponibilitate: stoc epuizat

Batonul cu proteine din oferta Vitaking este o delicatesă cu cacao și cu conținut înalt de proteine pentru activitățile cotidiene.

Proteinele sunt nutrienti indispensabili pentru organism. Rolul lor biologic este indicat și de faptul că participă la toate procesele din interiorul celulelor. Nu întâmplător au fost denumite proteine, un cuvânt de origine grecească ( πρωτεῖος = „de importanță primordială”)!Baton cu proteine – ia-l cu tine oriunde.Dacă mergi la antrenament, sau nu-ți vezi capul de lucru în birou, sau dacă călătorești undeva și nu ai timp să oprești pentru a mânca ceva, este bine să ai la îndemână un baton sau două, pentru a înlocui o masă normală. Între timp, poți mări și aportul zilnic de proteine. Batoanele cu proteine constituie o metodă din ce în ce mai populară de creștere a aportului zilnic de proteine.

Proteina:

  • contribuie la creșterea masei musculare

  • contribuie la menținerea masei musculare

  • contribuie la menținerea structurii osoase normale

Nutrienți necesari funcționării organismului

Nutrienții pot fi împărțiți în două grupe: micronutrienți și macronutrienți.

Micronutrienții – în greacă micro înseamnă mic – sunt vitaminele, mineralele și oligoelementele, care sunt indispensabile metabolismului macronutrienților.

Macronutrienții (macro: mare) sunt grăsimile, proteinele și carbohidrații. Acestea asigură energia necesară pentru formarea corpului contribuind la funcționarea sănătoasă a organismului, de aceea este foarte importantă asigurarea cantității necesare de proteină de calitate corespunzătoare.

Dacă după o zi grea de lucru mergi la sala de fitness sau te hotărăști să faci jogging, după antrenament organismul tău poate avea nevoie de un plus de energie. Dacă faci sport în mod regulat sau desfășori o activitate fizică mai solicitantă vei avea nevoie de mai multe elemente nutritive.

Acest lucru nu poate fi obținut cu un regim alimentar obișnuit, sau acest deficit poate fi acoperit mai greu și cu mare atenție. În acest caz vei avea nevoie de mai multe vitamine, minerale și bineînțeles de mai multe proteine.

Îți recomandăm să ai la îndemână mereu un baton cu proteine! Încearcă acest baton și lasă-te copleșit de gustul irezistibil al învelișului de cacao!

Ingrediente: fructo-oligozaharide, izomalto-oligozaharide * , concentrat de proteine din zer, masă de cacao cu îndulcitor (îndulcitor (maltitol), grăsimi vegetale complet hidrogenate (semințe de palmier), pudră de cacao cu grăsime redusă, emulgatori (lecitină din floarea-soarelui, poliricinoleatul de poliglicerol), aromă), izolat proteic din soia, untură de cocos, pudră de cacao 6,5%, fulgi de soia, bucăți de biscuiți fără gluten: 3,8% [făină de orez, îndulcitor (maltitol), amidon de porumb, untură de palmier, pudră de cacao, făină de porumb, inulină, ulei de floarea soarelui, agent de afânare: carbonați de amoniu, agent de îngroșare: gumă xantan, sare, emulgator: lecitină din floarea soarelui], emulgator: lecitină de soia, aromă, agent de îngroșare: carboximetilceluloză, îndulcitor, glicozide steviolice. *Izomalto-oligozaharida este o sursă de glucoză.

VK1810
Recomandări
Istoric navigare