Loading...

Sistem de filtrare cu osmoza inversa cu pompa Booster- Proline Plus

Common price: 899.00 RON Our price: 899.00 RON pe bucata
( 0 )
Common price: 899.00 RON Our price: 899.00 RON pe bucata Cod produs: PRO01
Producător: Faith in Nature
Comenzi telefonice: 0752.815002
Timp şi tarif de livrare:
 • Curier Rapid (24 de ore) - 14 RON
 • Poșta Română (2-3 zile) - 13 RON
Comandați pentru cel puțin 250 Ron
și aveți livrare gratuită prin curier rapid!

Sistem de filtrare prin osmoză inversă în 5 trepte. Este dotat cu echipament de compresie (pompă booster).

Dacă şi dumneavoastră consumaţi în mod regulat apă de la robinet, atunci înseamnă că vă intoxicaţi organismul zi de zi. Apa de la robinet conţine nenumărate substanţe dăunătoare, care pe termen lung au un efect devastator asupra organismului. Dacă doriţi să evitaţi bolile, începeţi cu bazele şi consumaţi începând de astăzi apă purificată.

Utilizând instalaţia de purificare a apei potabile, de uz gospodăresc, oferită de Vitaking, veţi putea consuma oricând apă potabilă clară precum cristalul, şi nu în ultimul rând, la un preţ foarte rezonabil. Astfel veţi reuşi să vă menţineţi sănătatea proprie şi cea a membrilor familiei dumneavoastră. Dacă veţi consuma în mod regulat apă purificată, atunci veţi elimina substanţele toxice şi dăunătoare acumulate în organism.

Ştiaţi că apa de la robinet conţine printre altele o mare cantitate de hormoni, metale grele, diferite toxine chimice etc.? În timp ce vă potoliţi setea cu un pahar de apă de la robinet, toate aceste substanţe ajung în organismul dvs.

Începând de astăzi, folosiţi şi dumneavoastră purificatorul de apă potabilă oferit de Vitaking şi:

 • nu vă veţi mai împovăra organismul cu substanţe toxice (clor, reziduuri de substanţe chimice, hormoni, metale grele)
 • nu va trebui să cumpăraţi apă minerală, căci apa purificată are un gust mult mai bun şi este mai sănătoasă
 • dacă până acum vi se părea dificil să consumaţi zilnic multă apă, de acum încolo veţi savura cu plăcere această apă gustoasă.
 • veţi putea să gătiţi pentru familie cu inimă împăcată cele mai gustoase mâncăruri, acestea având un gust, un miros şi o aromă mult mai bună decât până acum
 • veţi putea fi siguri că paharele, fierbătorul de apă şi vasele dumneavoastră vor fi perfect curate, fără depuneri de calcar. Aproape nimic nu poate curăţa mai bine aceste obiecte decât apa purificată.

Instalaţia de purificare a apei de uz gospodăresc, oferită de Vitaking este o instalaţie de osmoză inversă. Instalaţia conţine în total 5 filtre, pentru ca dumneavoastră să puteţi consuma apă cu adevărat gustoasă şi sănătoasă.

Această instalaţie de purificat apă este dotată cu un echipament de compresie, astfel veţi putea bea apă purificată chiar dacă presiunea din reţeaua de alimentare cu apă este foarte scăzută.

Avantajele instalaţiei de purificat apă prin osmoză inversă:

Procesul de osmoză inversă asigură purificarea perfectă a apei, aceasta fiind filtrată de 5 filtre consecutive, care captează chiar şi cele mai mici impurităţi, şi doar după acest proces de purificare ajunge în paharul dumneavoastră.

Prin porii de 0,0001 microni ai membranei de osmoză pot pătrunde aproape doar moleculele de apă, toate celelalte substanţe fiind captate. Astfel niciun virus sau bacterie, hormon sau alte impurităţi nu pot trece prin această membrană.

Membrana de osmoză proprie funcţionează pe principiul separării apei de la robinet în două părţi: apă pură şi apă cu impurităţi. Membrana are un efect de autocurăţare şi nu permite acumularea impurităţilor.

Instalaţia de purificat apă de la Vitaking se potriveşte perfect şi în bucătăria dumneavoastră. Montarea instalaţiei este foarte simplă, oricine poate să o facă în doare câteva clipe. Instalaţia se montează sub chiuveta din bucătărie. Apa potabilă proaspătă, curată poate fi furnizată pe un robinet separat, montat pe lângă cel existent. Luând în considerare capacitatea aproximativă a membranei de osmoză de 5-7 litri/oră, instalaţia este dotată cu un recipient de acumulare (puffer) care asigură permanent cantitatea de apă potabilă necesară familiei dumneavoastră.
Compoziţia şi sarcinile filtrelor instalaţiei:

 • Prima treaptă (cartuș SL 10 PP 5) – filtrare de sedimente la 5 microni care va îndepărta din apă mizeria, rugina etc. Durata de viață: 6-12 luni.
 • Treapta a doua (cartuș SL 10 GAC) conține cărbune activat – se elimină/reduc substanțele organice si clorul din apă și alți contaminanți nocivi pentru organismul uman. Durata de viață: 6-12 luni.
 • Treapta a treia - filtru cu cărbune bloc. Durata de viață: 6-12 luni.
 • Treapta a patra – membrana de osmoză inversă ce elimină 95-98% din sărurile și substanțele dizolvate, inclusiv bacterii, viruși, colectând astfel apa pură (15-20%) în rezervorul presurizat cu capacitate de până la 16 litri, restul apei va fi eliminată la canalizare. Durata de viață: 2-3 ani.
 • Treapta a cincea (postfiltru cărbune) – postfiltru din cărbune activat pentru a reține eventualele urme de substanțe chimice, gust și miros din apa. Durata de viață: 6-12 luni.

La fiecare instalaţie de purificare a apei este ataşat un manual de montare şi de utilizare, cu ajutorul căruia oricine poate monta acest sistem în bucătărie simplu şi în doar câteva clipe.

Newsletter